نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 21-36

10.22124/japb.2017.2327

زهرا سالاری؛ ایمان سوری‌نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف‌زادی