نویسنده = %D8%B3%DB%8C%D8%AF %D9%85%DB%8C%D8%AB%D9%85 %D8%A7%D8%A8%D8%B7%D8%AD%DB%8C %D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 103-120

10.22124/japb.2019.9737.1232

دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی