کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D8%B4%D8%AF
بررسی تطبیقی میزان رشد، بقاء و پروتئین کل در A. franciscana تغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و جلبک دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 بهمن 1402

10.22124/japb.2024.25821.1517

رضا روشندل؛ رامین مناف فر؛ سعید مشکینی


اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 39-58

10.22124/japb.2021.17971.1398

عباس حسنی نیا؛ حبیب وهاب زاده؛ حسین خارا؛ علیرضا شناور ماسوله؛ محدثه احمدنژاد


تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-106

10.22124/japb.2021.18296.1404

عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ سجاد پورمظفر؛ اشکان اژدری؛ سعید تمدنی جهرمی


تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد، بقا و شاخص‌های خونی بچه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 43-64

10.22124/japb.2018.6777.1144

محمد عفراوی؛ مژگان خدادادی؛ مهران جواهری بابلی