@article { author = {Mortezaei, Faezeh and Royan, Maryam and Pourebrahim, Moslem and Babakhani, Aria}, title = {Assessment of antibiotic resistance patterns in two potential probiotic bacteria, Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII64 and Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 isolated from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) intestine}, journal = {Aquatic Physiology and Biotechnology}, volume = {8}, number = {1}, pages = {1-18}, year = {2020}, publisher = {University of Guilan}, issn = {2345-3966}, eissn = {2538-5429}, doi = {10.22124/japb.2020.12609.1316}, abstract = {This study aimed to investigate the phenotypic and genotypic patterns of antibiotic resistance in two potential probiotic lactic acid bacteria, Lactococcus lactis subsp. cremoris (NABRII64 and NABRII66) isolated from the rainbow trout intestine. The phenotypic susceptibility pattern of the strains was studied based on the Minimum Inhibitory Concentration (MIC) of eight most commonly used antibiotics in medicine and veterinary including ampicillin, kanamycin, gentamicin, streptomycin, erythromycin, clindamycin, tetracycline, and chloramphenicol. After comparing the MICs with standard values recommended by European Food Safety Authority (EFSA), the nature of phenotypic resistance observed in bacterial strains was investigated by polymerase chain reaction (PCR) through plasmid DNA extraction. The results of the phenotypic evaluation indicated the tetracycline resistance in both bacterial strains (MIC<4mg/L). Genotyping of antibiotic resistance genes including tet (S), tet (L), tet (M), tet (O), tet (W) and tet (K) indicated the presence of tet (S) and tet (M) resistance genes in plasmid DNA of both bacterial strains. These results exhibited the acquired resistance and the presence of two tetracycline resistance genes in the plasmid DNA of two bacterial strains, NABRII64 and NABRII66. However, further studies are required to understand the nature of the acquired resistance mechanism in the future.}, keywords = {Rainbow trout,Antibiotic Resistance,Tetracycline Resistance,plasmid DNA,Lactococcus lactis}, title_fa = {بررسی الگو‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی در دو باکتری دارای پتانسیل پروبیوتیکی،Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII64 و Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جدا شده از روده ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)}, abstract_fa = {هدف این پژوهش بررسی الگو‌های فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت آنتی‌بیوتیکی دو باکتری اسید ‌لاکتیک Lactococcus lactis subsp. cremoris (NABRII64 و NABRII66) دارای پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از روده ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان بود. الگوی حساسیت فنوتیپی سویه‌های مورد بررسی بر اساس حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) نسبت به هشت آنتی‌بیوتیک رایج در پزشکی و دامپزشکی شامل آمپی‌سیلین، کانامایسین، جنتامایسین، استرپتومایسین، اریترومایسین، کلیندامایسین، تتراسایکلین و کلرامفنیکل بررسی شد. پس از مقایسه مقادیر MIC با مقادیر استاندارد توصیه شده توسط سازمان ایمنی مواد غذایی اتحادیه اروپا (EFSA)، ماهیت مقاومت فنوتیپی مشاهده شده در سویه‌های باکتریایی به وسیله DNA پلاسمیدی از طریق واکنش زنجیره پلی‌مرازی (PCR) بررسی شد. نتایج ارزیابی فنوتیپی نشان دهنده مقاومت تتراسایکلینی در هر دو سویه باکتریایی بود (mg/L40.05). Also, there were not any significant differences between the control group and treated fishes with different intensities in total protein and albumin levels after 30 and 60 days (P>0.05). This study is the first research about the effects of magnetized water on Acipenser ruthenus in a relatively long period that could be future studies basis.}, keywords = {Magnetized Water,Static Magnetic field,Sterlet,Acipenser ruthenus}, title_fa = {اثرات آب مغناطیده توسط شدت‌های مختلف میدان مغناطیسی ایستا بر سطح پروتئین و سلول‌های خونی تاس‌ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)}, abstract_fa = {در مطالعه حاضر اثرات آب مغناطیده بر سطوح پروتئین کل، آلبومین، گلبول‌های قرمز و سفید، هموگلوبین و هماتوکریت تاس‌ماهی استرلیاد (‌Acipenser ruthenus) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه‌برداری از تاس‌ماهیان استرلیاد (40 قطعه با میانگین وزن 51/4±46/100 گرم و میانگین طول کل 80/0±73/31 سانتی‌متر)‌ که در معرض میدان مغناطیسی با شدت‌های 5، 15 و 25 میلی‌تسلا قرار گرفتند و همچنین نمونه‌های شاهد، انجام شد. هر تیمار شامل دو تکرار و هر تکرار حاوی 5 قطعه ماهی بود. خون‌گیری از ماهیان در روزهای 30 و 60 انجام شد. طبق نتایج به دست آمده، تعداد گلبول‌های قرمز و سفید خون، هماتوکریت و هموگلوبین در ماهی‌های تحت تیمار با شدت‌های مختلف میدان مغناطیسی در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنی‌داری در زمان‌های مورد بررسی نداشت. همچنین سطح پروتئین کل و آلبومین تغییر چندانی را در تیمار با شدت‌های مختلف میدان مغناطیسی نسبت به گروه شاهد نشان نداد. با توجه به این که پژوهش حاضر، نخستین مطالعه در زمینه اثرات آب مغناطیس بر تاس‌ماهیان استرلیاد در بازه زمانی نسبتا طولانی است، می‌تواند زمینه‌ساز مطالعات آتی در این زمینه باشد.}, keywords_fa = {آب مغناطیده,میدان مغناطیسی ایستا,تاس‌ماهی استرلیاد,Acipenser ruthenus}, url = {https://japb.guilan.ac.ir/article_4092.html}, eprint = {https://japb.guilan.ac.ir/article_4092_54abf5a0dd54d3c2d03561bc79982e04.pdf} } @article { author = {Kordi Tamandani, Younes and Norastehnia, Akbar and Moradi, Fatemeh}, title = {Production of polyhydroxybutyrate by cyanobacteria Spirulina sp. under concentrations of mineral salts stress}, journal = {Aquatic Physiology and Biotechnology}, volume = {8}, number = {1}, pages = {165-187}, year = {2020}, publisher = {University of Guilan}, issn = {2345-3966}, eissn = {2538-5429}, doi = {10.22124/japb.2020.12557.1313}, abstract = {Today, due to the high consumption of biodegradable resistant polymers, there is a huge problem of the accumulation of polymer waste in nature. Polyhydroxyalkonoates are biodegradable compounds that are very much considered for replacement with synthetic plastics. In this study, the effects of salt concentration changes on the production of polyhydroxybutyrate by cyanobacteria Spirulina sp. were investigated. Spirulina was cultured in Zarrouk medium containing half (1/2X), equal (X, as control), double (2X) and triple (3X) salt concentrations for 20 days. Quality and quantity of polyhydroxybutyrate were analyzed by measuring growth, protein content and lipid peroxidation. The growth rate of Spirulina sp. in the medium containing increased and decreased concentrations of salts did not change significantly. However, lipid peroxidation and protein increased and decreased, respectively, by increasing salt concentration to 3 times as compared to control. The amount of polyhydroxybutyrate under salt concentrations of 1/2X, X, 2X and 3X were 0.011, 0.014, 0.019 and 0.006 (g/g dcw) respectively. As a result, treatment with 2X salt concentration is more suitable for polyhydroxybutyrate producing than other treatments.}, keywords = {Polyhydroxyalkanoates,Polyhydroxybutyrate,Spirulina sp}, title_fa = {تولید پلی‌هیدروکسی بوتیرات توسط سیانوباکتری Spirulina sp. در تنش غلظت نمک‌های معدنی}, abstract_fa = {امروزه با توجه به مصرف بسیار زیاد پلیمرهای مقاوم به تخریب زیستی، مشکل بزرگ تجمع ضایعات پلیمری در طبیعت به وجود آمده است. پلی‌هیدروکسی آلکانوات‌ها ترکیبات تجزیه‌پذیر زیستی هستند که می‌توانند جایگزین پلاستیک شوند. در این مطالعه، اثر تنش غلظت‌های مختلف نمک‌های معدنی موجود در محیط کشت بر تولید پلی‌هیدروکسی بوتیرات توسط سیانوباکتری Spirulina sp. مورد بررسی قرار گرفت. اسپیرولینا در محیط کشت زاروک حاوی نمک‌های معدنی با غلظت‌های نصف ( )، برابر (X، به عنوان شاهد)، دو برابر (2X) و سه برابر (3X) به مدت 20 روز کشت داده شد. بررسی کیفی و کمی پلی‌هیدروکسی بوتیرات و اندازه‌گیری شاخص‌های رشد، محتوای پروتئین و پراکسیداسیون لیپیدی صورت گرفت. میزان رشد Spirulina sp. در محیط کشت حاوی غلظت‌های افزایشی و کاهشی نمک‌های موجود تغییر معنی‌داری نداشت. اما میزان پراکسیداسیون لیپیدی و میزان پروتئین با بیشتر شدن غلظت نمک تا 3 برابر در مقایسه با نمونه شاهد به ترتیب افزایش و کاهش یافت. مقدار پلی‌هیدروکسی بوتیرات در شرایط ، X، 2X و 3X به ترتیب 011/0، 014/0، 019/0 و 006/0 گرم بر گرم وزن خشک سلول به دست آمد. در نتیجه تیمار با غلظت نمک 2X، تنش مناسب‌تری برای تولید پلی‌هیدروکسی بوتیرات نسبت به تیمارهای دیگر است.}, keywords_fa = {پلی هیدروکسی آلکانوات,پلی هیدروکسی بوتیرات,سیانوباکتری,Spirulina sp}, url = {https://japb.guilan.ac.ir/article_4100.html}, eprint = {https://japb.guilan.ac.ir/article_4100_1081623894262a96e1b57716a32ffbc2.pdf} }