نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-90]
  • آرتمیا ارومیانا تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 53-66]
  • آسپارات آمینوترانسفراز تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 59-68]
  • آلکالین فسفاتاز تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 59-68]
  • آلودگی القای بیان ژن HSP70 در دوکفه‌ای آب شیرین Anodonta cygnea ناشی از مواجهه با CuO-NPs [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-24]
  • آمور اثرات سمیت حاد (50LC) عصاره هیدروالکلی‌‌ اکالیپتوس بر بافت کبد و بافت آبشش ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و فعالیت ضد‌باکتریایی آن علیه Aeromonas hydrophila [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 59-74]
  • آهن صفر ظرفیتی اثر سطوح متفاوت نانوذرات آهن جیره بر رشد و شاخص‌های خونی بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 95-120]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 25-38]
  • اسانس رزماری پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 87-106]
  • استرس تاثیر تغذیه با آرتمیای غنی شده با عصاره الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر عملکرد رشد، بازماندگی و تحمل استرس در پست‌لارو میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-94]
  • افزایش وزن تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-125]
  • اکالیپتوس اثرات سمیت حاد (50LC) عصاره هیدروالکلی‌‌ اکالیپتوس بر بافت کبد و بافت آبشش ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و فعالیت ضد‌باکتریایی آن علیه Aeromonas hydrophila [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 59-74]
  • اکوفیزیولوژی توالی‌یابی و بررسی الگوی بیان ژن CYP1A در اندام‌های مختلف ماهی گل‌خورک (Periophthalmus waltoni) در شرایط طبیعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 69-86]
  • انجماد تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 53-66]

ب

  • بافت‌شناسی مقایسه بافتی ساختار روپوش در دوکفه‌ای مرواریدساز Pinctada radiata و دوکفه‌ای خوراکی Saccostrea cucullata [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-58]
  • بیان ژن بررسی بیان ژن sox9 طی مراحل تکوین لاروی و بلوغ گنادی فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 83-105]
  • برگ زیتون اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 137-161]
  • برنج اثرات متقابل کشت توام برنج و میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 91-111]
  • بستر اثر دو نوع رقیق کننده بر شاخص‌های تحرک اسپرم ماهی بستر (Huso huso♀×Acipenser ruthenus♂) طی نگهداری بلندمدت [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 57-72]
  • بهبود مقاومت اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-90]
  • بیومارکر توالی‌یابی و بررسی الگوی بیان ژن CYP1A در اندام‌های مختلف ماهی گل‌خورک (Periophthalmus waltoni) در شرایط طبیعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 69-86]

پ

  • پروبیوتیک اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-90]
  • پروتئین شوک حرارتی القای بیان ژن HSP70 در دوکفه‌ای آب شیرین Anodonta cygnea ناشی از مواجهه با CuO-NPs [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-24]
  • پروتئین هیدرولیز شده ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-25]
  • پروتئین هیدرولیز شده ماهی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیست‌فعالی آن [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-58]
  • پروفیل اسید چرب بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 25-38]

ت

  • تاس‌ماهی سیبری ارزیابی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده با سطوح مختلف گلوکز و نشاسته ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-19]
  • تاکسونومی ریخت‌شناسی و ریخت‌سنجی استخوان دم‌لامه و سنگریزه شنوایی سیاه‌ماهی گونهCapoeta saadii (Heckel, 1847) جمع‌آوری شده از حوضه آبریز کرمان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 113-136]
  • ترپنوئید اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 41-55]
  • تعیین جنسیت بررسی بیان ژن sox9 طی مراحل تکوین لاروی و بلوغ گنادی فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 83-105]

ج

  • جیره غذایی اثر سطوح متفاوت نانوذرات آهن جیره بر رشد و شاخص‌های خونی بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 95-120]
  • جلبک قهوه‌ای ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-25]
  • جنین اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 35-52]

ح

  • حوضه کرمان ریخت‌شناسی و ریخت‌سنجی استخوان دم‌لامه و سنگریزه شنوایی سیاه‌ماهی گونهCapoeta saadii (Heckel, 1847) جمع‌آوری شده از حوضه آبریز کرمان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 113-136]

خ

  • خیار دریایی بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-36]
  • خیار دریایی اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 41-55]
  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-25]
  • خلیج فارس بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-36]
  • خلیج فارس مقایسه بافتی ساختار روپوش در دوکفه‌ای مرواریدساز Pinctada radiata و دوکفه‌ای خوراکی Saccostrea cucullata [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-58]
  • خلیج فارس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 25-38]
  • خلیج فارس اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 41-55]
  • خون ارزیابی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده با سطوح مختلف گلوکز و نشاسته ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-19]

د

  • دیازینون تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 59-68]
  • درصد تفریخ اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 35-52]
  • دما بررسی اثر تغییرات دما و غلظت سرم جنین گاوی بر روند رشد و تکثیر سلول‌های تخمدانی کشت داده شده ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 27-39]
  • دهیدراسیون تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 53-66]
  • دوکفه‌ای مقایسه بافتی ساختار روپوش در دوکفه‌ای مرواریدساز Pinctada radiata و دوکفه‌ای خوراکی Saccostrea cucullata [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-58]

ز

  • زیره سبز اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 137-161]

س

  • ساپونین بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-36]
  • ساختار ‌روپوش مقایسه بافتی ساختار روپوش در دوکفه‌ای مرواریدساز Pinctada radiata و دوکفه‌ای خوراکی Saccostrea cucullata [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-58]
  • ساختارهای سخت ریخت‌شناسی و ریخت‌سنجی استخوان دم‌لامه و سنگریزه شنوایی سیاه‌ماهی گونهCapoeta saadii (Heckel, 1847) جمع‌آوری شده از حوضه آبریز کرمان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 113-136]
  • سیتوتوکسیک اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 41-55]
  • سیتوکروم P450 توالی‌یابی و بررسی الگوی بیان ژن CYP1A در اندام‌های مختلف ماهی گل‌خورک (Periophthalmus waltoni) در شرایط طبیعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 69-86]
  • سرکه سیب بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص‌های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-18]
  • سیست تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 53-66]
  • سیستم اندوکرین تاثیر سم ارگانوفسفره کلرپیریفوس بر تغییرات هورمون‌های تیروییدی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idellus) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]
  • سمیت اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 35-52]
  • سموم کشاورزی تاثیر سم ارگانوفسفره کلرپیریفوس بر تغییرات هورمون‌های تیروییدی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idellus) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]

ش

  • شاخص آنتی‌اکسیدانی تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم جیره بر شاخص‌های رشد، کیفیت گناد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای سمینال ماهی کاراس طلایی نر (Carassius auratus gibelio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 67-82]
  • شاخص شیمیایی اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 137-161]
  • شاخص میکروبی اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 137-161]
  • شاخص‌های خونی تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 59-68]
  • شاخص های رشد اثر سطوح متفاوت نانوذرات آهن جیره بر رشد و شاخص‌های خونی بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 95-120]

ض

  • ضد انجماد اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 35-52]
  • ضدباکتریایی پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 87-106]
  • ضریب تبدیل غذا تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-125]

ع

  • عملکرد رشد تاثیر تغذیه با آرتمیای غنی شده با عصاره الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر عملکرد رشد، بازماندگی و تحمل استرس در پست‌لارو میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-94]

ف

  • فعالیت آنتی‌کسیدانی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیست‌فعالی آن [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-58]
  • فیل‌ماهی بررسی بیان ژن sox9 طی مراحل تکوین لاروی و بلوغ گنادی فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 83-105]

ک

  • کپور علفخوار تاثیر سم ارگانوفسفره کلرپیریفوس بر تغییرات هورمون‌های تیروییدی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idellus) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]
  • کپورماهیان ریخت‌شناسی و ریخت‌سنجی استخوان دم‌لامه و سنگریزه شنوایی سیاه‌ماهی گونهCapoeta saadii (Heckel, 1847) جمع‌آوری شده از حوضه آبریز کرمان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 113-136]
  • کپور معمولی اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 35-52]
  • کروماتوگرافی لایه نازک بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-36]
  • کشت سلول بررسی اثر تغییرات دما و غلظت سرم جنین گاوی بر روند رشد و تکثیر سلول‌های تخمدانی کشت داده شده ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 27-39]
  • کیلکای معمولی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیست‌فعالی آن [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-58]
  • کمپلمان تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-125]
  • کود شیمیایی اثرات متقابل کشت توام برنج و میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 91-111]

گ

  • گیاه حرا تاثیر تغذیه با آرتمیای غنی شده با عصاره الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر عملکرد رشد، بازماندگی و تحمل استرس در پست‌لارو میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-94]
  • گلبول های قرمز اثر سطوح متفاوت نانوذرات آهن جیره بر رشد و شاخص‌های خونی بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 95-120]
  • گل‌خورک والتونی توالی‌یابی و بررسی الگوی بیان ژن CYP1A در اندام‌های مختلف ماهی گل‌خورک (Periophthalmus waltoni) در شرایط طبیعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 69-86]
  • گلوکز ارزیابی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده با سطوح مختلف گلوکز و نشاسته ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-19]

ل

  • لیزوزیم تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-125]

م

  • ماهی طلایی تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم جیره بر شاخص‌های رشد، کیفیت گناد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای سمینال ماهی کاراس طلایی نر (Carassius auratus gibelio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 67-82]
  • ماهی قرمز تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 59-68]
  • ماهی کپور نقره‌ای پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 87-106]
  • ماهی کپور نقره‌ای اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 137-161]
  • ماهی کیلکای معمولی ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-25]
  • متابولیت ثانویه اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 41-55]
  • مراحل تکوین بررسی بیان ژن sox9 طی مراحل تکوین لاروی و بلوغ گنادی فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 83-105]
  • میگوی رودخانه‌ای شرق اثرات متقابل کشت توام برنج و میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 91-111]
  • میگوی سفید غربی تاثیر تغذیه با آرتمیای غنی شده با عصاره الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر عملکرد رشد، بازماندگی و تحمل استرس در پست‌لارو میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-94]
  • میگوی وانامی بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص‌های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-18]

ن

  • نایسین پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 87-106]
  • نانوذرات اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-90]
  • نانوذرات اکسید مس القای بیان ژن HSP70 در دوکفه‌ای آب شیرین Anodonta cygnea ناشی از مواجهه با CuO-NPs [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-24]
  • نانوسلنیوم تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم جیره بر شاخص‌های رشد، کیفیت گناد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای سمینال ماهی کاراس طلایی نر (Carassius auratus gibelio) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 67-82]
  • نشاسته ذرت ارزیابی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده با سطوح مختلف گلوکز و نشاسته ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-19]
  • نگهداری بلند مدت اثر دو نوع رقیق کننده بر شاخص‌های تحرک اسپرم ماهی بستر (Huso huso♀×Acipenser ruthenus♂) طی نگهداری بلندمدت [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 57-72]
  • نمک سود اثرات متقابل کشت توام برنج و میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 91-111]

ه

  • هیدراسیون تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 53-66]
  • همولنف بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص‌های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-18]
  • هورمون‌های تیروییدی تاثیر سم ارگانوفسفره کلرپیریفوس بر تغییرات هورمون‌های تیروییدی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idellus) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]