نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
2 استاد گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، مازنداران، نور، ایران
3 استادیار گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی، پژوهشکده آرتمیا و آبزیپروری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
4 استاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، پژوهشکده علوم پایه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، شهرکرد، ایران
چکیده
کلیدواژهها