درباره نشریه

• مدیر مسئول: بهروز حیدری
  • تناوب نشر: فصلنامه
  • مدل انتشار: دسترسی باز

نشریه "فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان" مقالات پژوهشی انجام یافته در زمینه های مختلف فیزیولوژی و بیوتکنولوژی جانوران و گیاهان آبزی را به صورت فصلنامه منتشر می کند. دسترسی به مقالات رایگان (تمام متن) بوده، میانگین زمان داوری حدود 2 ماه و نوع داوری مقالات بصورت دوسو ناشناس (Double-Blind Peer reviewِ) است.

این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی  Creative Commons Attribution 4.0 International License, CC BY license منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد. نویسندگانی که مایل به اضافه کردن شکل‌ها یا متن‌هایی هستند که قبلاً در جاهای دیگر منتشر شده‌اند، باید از صاحب یا صاحبان حق نسخه‌برداری مجوز بگیرند و در هنگام ارسال مقالات خود شواهدی مبنی بر اعطای چنین مجوزی درج کنند. هر گونه مطالبی که بدون چنین شواهدی دریافت شود، فرض می شود که از نویسندگان نشات گرفته است.

اطلاعیه: "بر اساس آیین نامه ابلاغی تعیین هزینه پردازش مقاله در نشریات علمی دسترسی باز مورخ 1400/2/1 ارسالی از دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تصویب شورای پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در جلسه مورخ 1400/03/18 مقرر گردید که بابت چاپ مقاله هزینه دریافت شود و بر این اساس، هزینه پردازش مقاله کامل در مجله از شماره زمستان 1401 مبلغ 3 میلیون ریال خواهد بود  که این مبلغ پس از انجام داوری و پذیرش اولیه و قبل از چاپ از نویسنده مسئول مقاله دریافت خواهد شد."