کلیدواژه‌ها = چربی
تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 شهریور 1402

10.22124/japb.2023.24701.1500

فاطمه مصطفائی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ نادر شعبانی پور


اثر غلظت‏های مختلف کبالت بر رشد، برخی ترکیبات بیوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ریزجلبک Isochrysis galbana

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 97-123

10.22124/japb.2021.15014.1356

حسین اسکندرنیا؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی سلطانی؛ ابوالقاسم کمالی


اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 103-120

10.22124/japb.2019.9737.1232

دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی