کلیدواژه‌ها = پروتئین
تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 شهریور 1402

10.22124/japb.2023.24701.1500

فاطمه مصطفائی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ نادر شعبانی پور


بررسی تطبیقی میزان رشد، بقاء و پروتئین کل در A. franciscana تغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و جلبک دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 بهمن 1402

10.22124/japb.2024.25821.1517

رضا روشندل؛ رامین مناف فر؛ سعید مشکینی


پاسخ جلبک سبز-آبی آنابنا (Anabaena sp.) به جیبرلیک اسید

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 55-70

10.22124/japb.2022.22518.1471

حکیمه منصوری؛ بهاره طالبی زاده